Falikép készítés – ajándék minden alkalomra

Te is gyakran találkozol azzal a helyzettel, hogy ismerősödnek, szerettednek valamilyen ajándékkal szeretnél kedveskedni, de nem tudod mi lenne a megfelelő választás. A jól bevált bor plusz virág lejárt lemez, ráadásul az előző években is ezt sütötted el. Mit szólnál, ha mutatnék egy tuti ötletet, ami nemcsak ajándéknak lenne kiváló, hanem rögtön magadnak is szeretnél egy ilyet – és a megfizethető árkategóriába tartozik.modern falikép

Hatalmas kínálat, környezettudatos fejlődés

Egy olyan oldalra találtam, melyen több,  mint 4000 kép közül választhatsz, tárgykörönként osztályozva a könnyebb kezelés érdekében. Mi ebben a nagy dolog, kérdezheted joggal. Ezernyi faliképes bolt van, online is Dunát lehet rekeszteni a kínálattal, mit tud ez, miben más a többitől? Három jelentős eltérés van a hagyományos és az általam bemutatott képek között.

Modern falikép, három részes vászonkép, nagyméretű faliképek – kicsit másképp

1.Nem kell fúrni a falat

nagyméretű falikép

Ezek a faliképek, olyan kiváló minőségű fémlapra kerültek nyomtatásra, melyet nem szükséges a falra fúrt akasztóra vagy szögre akasztani. Egyetlen egyszerű lépésben tudod applikálni a képet mindenféle szerszám nélkül. A csomaghoz tartozó, 4 darab öntapadós mágneses lapocskát a lakás tetszőleges pontjára helyezed, ez fogja tartani az általad kiválasztott faliképet.

2. Minden kép egyedi, nincs sorozatgyártás

A faliképeket, vászonképeket egyedi alkotások alapján készítették el. Ez persze azt is jelenti, hogy te is küldhetsz be képet és amennyiben alkalmasnak ítélik, a képed gyártásra kerül. Azt már csak halkan teszem hozzá, hogy abban az esetben, ha a műved értékesítik, azaz valaki megveszi, jutalékot kapsz a vételárból. Érdemes tehát körülnézni az oldalon, hiszen az absztrakt művészettől, a popkultúra jelentős alakjain keresztül a sport, a filmek és az állatok világáig minden kategória megtalálható.

3. Minden eladott mágneskép után tíz fát ültetnek

A gyártó cég fontosnak tartja és felelősnek érzi magát környezetünk védelmének ügyében. Ezért indította Ültess egy fát kampányát, melyben azt a nem csekély feladatot vállalta, hogy minden egyes eladott kép után 10 fát ültet. Így csökkentve ökológiai lábnyomát, illetve példát statuálva, az emberek gondolkodására pozitív hatást gyakorol Földünk és környezetünk megóvása céljából.vászonkép

3 ok a mágneskép mellett, mely segít a döntésben

Az előbb felsorolt okok minden kétséget kizáróan egyedivé varázsolják az akár ajándéknak, akár magáncélra vásárolt mágnesképeket. A választék óriási, a döntés í tiéd. Hidd el, ezzel nem tudsz mellélőni.